Schalk Mühle Bio surový proteinový prášek z dýňových semínek, 350 g
65% obsah bílkovin
330,00 Kč
        (942,86 Kč / kg,  včetně 21% DPH 
Vlastnosti
- univerzální použití
- vyrobeno s péčí
- 100% přírodní ingredience
-                      vegan vegan
Produkt č. XPI-SM-5214, EAN: 9120062430728
Popis
Při výrobě tohoto proteinového prášku se syrová dýňová semínka zbaví oleje a jemně se rozemelou. Mají vysoký obsah bílkovin - 65 %. Vysoce kvalitní prášek je lahodnou přísadou do koktejlů, shaků, müsli a směsí na chleba.
Náš tip
- přimíchejte prášek do mouky při obalování masa či zeleniny a vychutnejte si jeho jedinečnou chuť!
| Značky: | Schalk Mühle | 
|---|---|
| Forma stravování: | vegan | 
| Typ produktu: | shake a protein | 
| Vlastnosti: | vegan | 
| Tipy pro skladování: | skladujte na chladném a suchém místě | 
| Výrobce: | Schalk Mühle Gmbh & Co KG, Kalsdorf 18, 8262, Ilz, Rakousko, www.schalk-muehle.at | 
 Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte je mimo dosah dětí.
Doporučená denní dávka nesmí být překročena.
 Doporučená denní dávka nesmí být překročena.
Složení
100 % syrový proteinový prášek z dýňových semínek (bio)[1]
- z kontrolovaného ekologického pěstování
Nutriční hodnoty
| Nutriční hodnoty | pro/na 100 g | 
|---|---|
| Energie/energetická hodnota | 1612 / 385 kj / kcal | 
| tuk | 9,3 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1,3 g | 
| sacharidy | 4,9 g | 
| z toho cukr | 1,4 g | 
| vláknina | 10,8 g | 
| bílkoviny | 65 g | 
| sůl | 0,06 g | 
K tomu se hodí
Podobné výrobky
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Schalk Mühle Bio surový proteinový prášek z dýňových semínek (čeština)
4 hodnocení v jiných jazycích
  4,8 z 5 hvězdiček 
 |  5 hvězdiček |  | 4 | (80%) | 
|---|---|---|---|
|  4 hvězdičky |  | 1 | (20%) | 
|  3 hvězdičky |  | 0 | (0%) | 
|  2 hvězdičky |  | 0 | (0%) | 
|  1 hvězdička |  | 0 | (0%) | 
5 hodnocení
  
Dosud neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 4 hodnocení v jiných jazycích.
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.
 
    
   