Ajurvédské bylinky a koření v prášku
-
- voní ostře a pronikavě
- hodí se ke všem rybím a masitým pokrmům
- z Indie
-
- posiluje Agni
- původ: Indie
-
- jemná alternativa
-
- chutná sladce a hořce
- na dochucení používejte střídmě
-
- sladko-kořeněná nota
- do kapustových a bramborových pokrmů
- do polévek a omáček
-
- posiluje Agni
- jemně mletý fenykl
-
- lze použít do směsí koření
- pro jemnou paprikovou notu
-
- jemné nóty
- do polévek, dušených a zeleninových pokrmů
-
- do lihovin, cukrovinek, chlebů a pečiva
- anýz z Indie
-
- perfektní s bramborami a luštěninami
- hodí se do pečiva a chleba
-
- aromaticky pikantní
- chuťově lehce nasládlá
-
- používá se v indické kuchyni
- nejznámější směs koření masala
-
- do vývarů a polévek
- na kari a kokosové pokrmy
- z Indonésie
-
- k čočkovým a fazolovým pokrmům
- má mírnou ostrost
-
- aromatický a všestranný
- jemně mletý
-
- sladkokyselá chuť
- do indických pokrmů
-
- s cenným kořením
-
- jemná ovocná ostrost
- hodí se k pikantním pokrmům
-
- jemná ostrost
- hodí se do polévek i omáček
-
- má autentickou chuť
-
- univerzální
- z Indie
-
- silný a ekonomický
- pro zvláštní chuťové nuance
-
- všestranné použití
- velmi aromatická
- jemně mletá
-
- do polévek a dezertů
- na zeleninu a kari
Všechny ceny zahrnují DPH