nutri + Rice Pudding, 1.000 g
Veganská pochoutka ze 100% rýžové mouky
390,00 Kč
(390,00 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
Vlastnosti
- 100% rýžová mouka – vegan a čistá
- bez lepku, laktózy a sóji
- krémový, sytý a všestranný
-
vegan
-
vegetariánské
-
lepek
-
laktóza
Produkt č. nupl-X0026EGDZ7, EAN: 4262506890080
Popis
Rice Pudding je ideální volbou, pokud hledáte jídlo z jednoduchých surovin s mnohostranným využitím. Vyrábí se ze 100% extrudované rýžové mouky a je přirozeně bez lepku, laktózy a sóji. Připravíte ho během pár minut – a potěší krémovou konzistencí připomínající krupicovou kaši.
Díky neutrální chuti máte naprostou volnost v tom, jak si ho připravíte. Ať už na sladko – s ovocem, ořechy nebo ochucený proteinem a Flavour – fantazii se meze nekladou. Skvěle se hodí jako jídlo před nebo po tréninku, ale i jako rychlá svačina.
Rice Pudding má nízký obsah tuku a dodá Vám cenné sacharidy z rýže. Perfektní volba pro vyváženou stravu bez zbytečných přísad.
Doporučené užívání
Ideální jako snadno stravitelný zdroj sacharidů před nebo po cvičení, případně jako svačina.
Smíchejte 50 g prášku (2 vrchovaté odměrky) s 200–250 ml horké nebo 300 ml studené vody (množství vody upravte podle požadované konzistence).
Tip: Pro variantu bohatou na bílkoviny nebo sladší chuť přidejte proteinový prášek.
Značky: | nutri + |
---|---|
Forma stravování: | vegan, vegetariánská, bez lepku, bez laktózy |
Neobsahuje tyto alergeny: | lepek, sója, laktóza |
Typ produktu: | potravina |
Vlastnosti: | bez GMO, vegan, vegetariánské, BEZ přidaného cukru |
Tipy pro skladování: | skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah světla |
Složení
100 % rýžová mouka
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g | na 1 porci (50 g) |
---|---|---|
Energie/energetická hodnota | 1570 / 375 kj / kcal | 787 / 188 kj / kcal |
tuk | 1,1 g | 0,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | <0,1 g |
sacharidy | 83 g | 41 g |
z toho cukr | 0 g | 0 g |
vláknina | 1,1 g | 0,6 g |
bílkoviny | 8 g | 4 g |
sůl[2] | 0,1 g | 0,05 g |
- Obsah soli je způsoben výhradně přítomností přirozeně se vyskytujícího sodíku.