nu3 Grass Fed Whey Powder, Vanilla (300 g)
Ideální do proteinového shaku, do porridge nebo při pečení
430,00 Kč
(1 433,33 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
Vlastnosti
- 100% čistý syrovátkový izolát
- s obsahem bílkovin nejméně 77 %
- bez sukralózy
-
vegetariánské
Produkt č. nu3-21310, Obsah: 300 g, EAN: 4260593958584
Popis
nu3 Grass-Fed Whey Vám poskytuje vysoce kvalitní syrovátkový proteinový izolát z evropských pastvinových chovů – ideální pro Vaši aktivní stravu.
Proč se tento syrovátkový protein stane Vaším novým oblíbeným
- 100% čistý syrovátkový izolát s obsahem bílkovin nejméně 77 %
- Z čerstvého pastvinového mléka od krav s až 300 dny pastvy ročně
- Bez sukralózy – slazeno erythritolem a stévií
- Obsahuje přírodní trávicí enzymy: bromelain, papain a laktázu
- Bez umělých barviv a konzervantů
Aplikace a doporučená spotřeba
1 shake denně (30 g)
Vmíchejte 30 g (3 vrchovaté polévkové lžíce) do 200 ml vody. Doporučuje se užít přibližně 15–30 minut po intenzivním tréninku.
Značky: | nu3 |
---|---|
Forma: | prášek |
Cíl tréninku: | budování svalů |
Čas užívání: | po tréninku |
Forma stravování: | vegetariánská |
Typ produktu: | shake a protein |
Vlastnosti: | bez droždí, vegetariánské, bez želatiny, bez konzervačních látek, BEZ přidaného cukru |
Tipy pro skladování: | skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah světla |
Doporučená denní dávka nesmí být překročena.
Složení
94,3 % izolát syrovátkové bílkoviny, sladidlo (Erythritol, glykosidy steviolu ze stévie), přírodní aroma, zahušťovadlo (Guar gum), emulgátor (sójový lecitin), uvolňovací agent (Silicon dioxide), ananasový extrakt bohatý na bromelain, extrakt z papáji bohatý na papain, laktáza
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g | na 1 porci (30 g) |
---|---|---|
Energie/energetická hodnota | 1525,00 / 364,24 kj / kcal | 457,49 / 109,27 kj / kcal |
tuk | 1 g | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 0,06 g |
sacharidy | 6,8 g | 2,04 g |
z toho cukr | 2,4 g | 0,72 g |
bílkoviny | 82,1 g | 24,63 g |
sůl | 0,61 g | 0,18 g |